Knäckebroty Gluten Free - chrumkavé náhrady pečiva vhodné aj do diéty Knäckebroty Gluten Free sú chrumkavé celozrné náhrady pečiva zo Švédska. Vďaka vysokému obsahu vlákniny, vitamínov, minerálov a iných prospešných látok sú tak ideálne do diét či ako súčasť zdravého životného štýlu. Knäckebroty boli pôvodne vyrábané z celozrnnej žitnej múky, soli a vody. Neskôr sa k nim začali pridávať aj rôzne druhy korenia, semienok či ochucovadiel. Dajte si ich na raňajky, desiatu či večeru s prílohou, po akej váš apetít práve túži, a užite si ich jedinečnú chuť a úžasnú ľahkosť. Knäckebroty Gluten Free a ich výhody trvanlivá náhrada klasického pečiva obsahuje vysoké množstvo vlákniny, vitamínov a minerálov vhodné ako súčasť zdravého životného štýlu Zloženie Zemiakový škrob, ryžová múka, amarantová múka, repkový olej, vláknina z cukrovej trstiny, bezlaktózové odtučnené sušené mlieko, cukrový sirup, cukor, sušený ryžový kvas (ryžová múka, voda), emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín; droždie, jedlá soľ, zahusťovadlo: guma guar; fenikel, aníz, rasca. Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty100 g Energetická hodnota 1680 kJ / 398 kcal Bielkoviny 4,5 g Tuky 7,8 g z toho nasýtené kyseliny 1 g Sacharidy 74,2 g z toho cukry 5,3 g Vláknina 6,7 g Jedlá soľ 1,4 g Parametre:
Bez GMO:
áno
Bezlepkový:
áno
Bez aspartamu:
áno
Zmes:
zmes
Vegánsky:
áno
Balenie (g):
12 x 240 g
Vegetariánsky:
áno
BIO:
nie
Forma:
potraviny
Bez laktózy:
áno
Bez umelých sladidiel:
áno